Webmaster:Кирил Вълчев All Rights Reserved® Самостоятелни стаиКамелия ©
БългарскиАнглийски

Самостоятелни стаиКАМЕЛИЯ разполага с :

10 - двойни стаи (легло тип спалня)
2 - апартамента (2 + 2 - легла тип спални)
2 - студия (легло тип спалня + разтегателен ъглов диван)

РАЗПОЛОЖЕНИЕ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА СТАИТЕ

Двойни стаи - № А11, А12: намират се на първи жилищен етаж в крило „A” . Състоят се от едно легло – спалня, баня със сешоар и тоалетна, двукрилен гардероб с куфарник, тоалетна масичка с огледало, телевизор с кабелна TV,климатик,мини-бар и тераса с маса и столове. Терасата е тип веранда и от нея се излиза направо на моравата.

А11

А12

Двойни стаи - № Б11, Б12: намират се на първи жилищен етаж в крило „Б” . Състоят се от едно легло – спалня, баня и тоалетна, двукрилен гардероб с куфарник, тоалетна масичка с огледало, телевизор с кабелна TV,климатик, мини-бар и тераса с маса и столове. Терасата е тип веранда и от нея се излиза направо на моравата.

Б11

Б12

Двойни стаи - № Б21, Б23, Б31, Б33 , Б41 , Б42 : намират се на втори , трети и четвърти жилищни етажи в крило „Б” . Състоят се от едно легло – спалня, баня и тоалетна, двукрилен гардероб с куфарник, тоалетна масичка с огледало, телевизор с кабелна TV,климатик,мини-бар и тераса с маса и столове.

Б21

Б23

Б31

Б41

Б42

Апартаменти - № Б22, Б32 : намират се на втори и трети жилищни етажи в крило „Б” . Състоят се от две самостоятелни стаи с общо антре и обща баня, и тоалетна. Във всяка от стаите има по едно легло – спалня, двукрилен гардероб,климатик, тоалетна масичка с огледало, телевизор с кабелна TV, мини-бар и тераса с маса и столове. Терасите на двете стаи са с междинна преграда. В едната от стаите за Ваше удобство има и фотьойл с малка холна масичка.

Б22

Б32

Апартамент с кухня Б43: намира се на четвърти жилищен етаж в крило „Б”. Състои се от две помещения обособени като спалня и всекидневна с кухня и трапезария.Кухнята е с вграден керамичен котлон, хладилник и вградена микровълнова печка - всичко необходимо за едно малко домакинство. Има обособена трапезария с разтегателна маса и четири стола. Има разтегаем диван удобен за спане на двама души. В спалнята има двукрилен гардероб с куфарник и ракла. Леглото е тип спалня. Банята е със сешоар и тоалетна. В апартамента има климатик и два телевизора с кабела TV - един в трапезарията и един в спалнята. Апартаментът разполага с две тераси. Едната е от страната на спалнята а другата от към трапезарията.

Б43


Студио - № А13 (Синьо студио): намира се на първи жилищен етаж в крило „A”. Състои се от едно цяло помещение обособено като спалня с всекидневна и кухня с трапезария. Леглото е тип спалня. Има ъглов диван, който се разтяга, за двама души. Двукрилен гардероб с куфарник и малка тоалетна масичка допълват интериора на Синьото студио. Банята е със сешоар и тоалетна. Кухнята е с вграден керамичен котлон, мини-бар и всичко необходимо за едно малко домакинство. Има обособена трапезария с разтегателна маса и четири стола. В студиото има телевизор с кабелна TV и климатик. От терасата -тип веранда се излиза направо на моравата.

Студио - № Б13 (Оранжево студио): намира се на първи жилищен етаж в крило „Б". Състои се от едно цяло помещение обособено като спалня със всекидневна и кухня с трапезария. Леглото е тип спалня. Има ъглов диван, който се разтяга, за двама души. Двукрилен гардероб, с малък бар-плот разделя спалнята от всекидневната. Малка тоалетна масичка и голям скрин пред спалнята допълват интериора на Оранжевото студио. Има самостоятелна баня и тоалетна. Кухнята е с вграден керамичен котлон, голям хладилник и всичко необходимо за едно малко домакинство. Трапезарията представлява кръгла маса с четири стола. В студиото има още телевизор, с кабелна TV , климатик и тераса с маса и столове. Терасата е тип веранда и от нея се излиза направо на моравата.


*Стаите са дотатъчно големи и във всяка има възможност за поставяне на трето допълнително легло (фотьойл или подвижно легло) за трети човек.

НачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачалоНачало